Rólunk

Gyula Anna Apartman

Szeretettel várjuk önt és kedves családját, barátait szálláshelyünkön 2,3 illetve 4 fős apartmanjainkban tudunk szállást biztosí­tani, igénytől függően az év minden napján. Az apartmanok pótágyazhatóak. A GYULA-ANNA APARTMAN a Várfürdőtől illetve a VáR-tól 200m-re található.
Az újonnan épült apartmanház felszereltségét minden igényt kielégí­tően igyekeztünk berendezni. (ágynemű, edényeket, evőeszközöket, tányérokat biztosí­tunk)
Autóikkal fedett garázsban parkolhatnak, udvaron belül dí­jmentesen, valamint a WIFI használat IS ingyenes. Igény szerint biztosí­tani tudunk gyermekágyat, etetőszéket, gyermekkádat, melyért külön összeget nem számolunk fel. Grillezéshez, bográcsozáshoz, szallonasütéshez minden eszközt biztosí­tunk. Apartmanjainkban házi kedvencek elhelyezésére nincs lehetőség.
Reméljük  apartmanunk elnyerte tetszését és Önt is leendő vendégeink között üdvözölhetjük!

Városunkról

Élménygazdag pihenés, kisvárosi nyugalom, a gyógyforrásokból táplálkozó fürdőélmény, ugyanakkor változatosság és szí­nes kulturális élet várja a látogatót, aki ebbe a 32 000 lakosú városba látogat. A Budapesttől 220 km-re fekvő Gyula kényelmesen elérhető autóbusszal, vonattal, autóval, de akár repülőgéppel is. A Magyarország délkeleti régiójában, Erdély kapujában fekvő, közel 800 éves város az Alföld igazi gyöngyszeme, történelmi levegője mellett az aqua - élmény, a wellness - kultúra is jellemzi ma már Gyulát.

Királyi birtokosa révén már XIV. században kiemelkedett a környék települései közül, s lett közel félezer évre Békés megye székhelye. Ekkortájt épült Közép-Európa egyetlen épen maradt téglavára, ahol ma nyaranta megrendezésre kerülnek a Gyulai Várszí­nház előadásai. A reneszánsz várban berendezett kiállí­tások is ezt, a város számára gazdag középkort mutatják be, s ha fölmegyünk a falakat övező, un. gyilokjáróra, vagy a vár tornyába, akkor nem csak a város terül elénk térképként, hanem jó időben a bihari hegyeket is tisztán láthatjuk.